• Huset
  • Banner
  • Kähler
  • Váhe delikatesser
  • Selvdyp
  • Stearinlys

HAV ALTID ØJE FOR........

Bestem enkelte grundfarver, som er gennemgående og danner basis for indretningen.

At farverne klær hinanden, og at de ligger inden for samme farveskala - evt. blot en enkelt farve som skiller sig ud, men lad den aldrig dominere.
Leg med former, størrelser og materialer, bland dem gerne.
Runde, kantede, bløde, varme, kolde, rå og hårde f.eks. træ, metaller, skind, tekstil, porcelæn, keramik, sten og bring naturen indenfor.
Miks gerne nyt og gammelt og tilfør ALTID noget personligt.
Det er, når der er en kontrast mellem tingene, at det sjove,skæve og frem for alt det personlige touch opstår.

Hold gerne et ulige antal, når du grupperer interiør - og helst ikke en grafisk og lige opstilling. Ikke for få ting, men heller ikke for mange. Ofte er 3 eller 5 et perfekt antal og tænk i forskellige højder. 

Din bolig skal sige noget om DIG, og der er aldrig en nøjagtig skabelon for det perfekte hjem. Brug dine sanser, kig indad og mærk efter om det føles rigtig for dig/jer. Et spændende hjem er, når man mæker historie og de personligheder, som bor der. Byg derfor gerne op omkring de personlige ting, når en opstilling laves. Søg inspiration i magasiner og få gerne nye og andre øjne på dit hjem.

Vi kan tilbyde personlig indretning og inspiration til dit hjem! 
Savner du sammenhæng og funktionelle løsninger i din indretning, kan det være en go ide at få andre kreative øjne på din bolig/sommerbolig.

Vi kommer og gir gode råd om møblering farver og belysning, og i det hele taget en grundig beskrivelse af hvad der gir den bedste indretning med de ting der betyder noget for dig. 

En personlig indretning og inspirations-snak på omkring en time eller to, er oftest nok til at du selv kan se nogle løsninger som du aldrig har tænkt på før!

Det er givende, og ofte får de eksisterende møbler og andet interiør helt nyt liv og nye funktioner.

Vi laver også færdige indretninger med et mix af dine ting og nyt, som naturligvis kan returneres efter aftale.

Pris pr time 525,- incl moms plus evt. kørsel efter takst.